luni, 20 martie 2023

Glenda Pineala

GLANDA PINEALĂ !           
   ▪︎Glanda pineală este unul dintre cele mai mari secrete care ne-au fost ascunse. 
   SECRETUL nu este că glanda există, secretul este FUNCȚIA  sa. 
   ▪︎Glanda pineală este organul prin care VISĂM, care odată activat, prin ea creste intensitatea și calitatea INTUIȚIEI, crește  capacitatea de a observa prezentul și de a vedea în perspectivă, eliberându-ne de temeri și frici.
   La nivel energetic este și organul care ne conectează la alte dimensiuni, ne permite să facem călătorii astrale și să dezvoltăm abilități psihice precum clarviziunea sau telepatia și chiar posibilitatea călătoriei în timp.
   Nu este dificil să știi de ce este un secret, răspunsul ni l-au ascuns de secole. 
🤔De ce ni l-au ascuns?  
   În realitate, CONEXIUNEA DIVINĂ se află ÎN FIECARE  dintre noi.
   "Ananasul" sau glanda pineală au mai multe SEMNIFICAȚII. 
   ▪︎Pentru religia catolică, înseamnă puterea lui Dumnezeu; pentru masonerie- viziunea ciclopilor;
   ▪︎în tradiția egipteană este cunoscut ca ochiul lui Horus; de asemenea, în geometria sacră putem vedea că ochiul lui Horus corespunde exact cu toate structurile creierului, iar în lumea asiatică e cunoscută  ca al treilea ochi sau centrul clarviziunii. și intuiției. 
   ▪︎În terminologia inițiatică este cunoscută sub numele de „ușa paradisului”;  filozoful francez Descartes, a spus că glanda pineală este ceea ce leagă corpul de suflet sau îl conține. El l-a definit drept „Scaunul sufletului” .
   Hormonul melatonină produs de glanda pineală, a cărui deficiență cauzează insomnie și depresie, este prezentă în unele alimente precum ovăz, porumb, roșii, cartofi, nuci, orez și cireșe.      
   🤗 În templele antice ale sumerienilor, babilonienilor și chiar în Vatican au existat monumente  care au formă de ananas sau pin-  închinate glandei pineale, iar  pe pereții piramidelor se află hieroglife cu aceste simboluri.

   Glanda pineală secretă o substanță numită DMT (dimetiltriptamină), cunoscută și sub denumirea de moleculă spirituală, este eliberată în faza mișcării rapide a ochilor atunci când visăm, fiind responsabilă de vizualizarea imaginilor în vise. 
   Când nu există lumină, glanda pineală produce melatonină și serotonină.
   Este legată de reglarea ciclului de veghe și somn și servește pentru contracarea efectelor sindromului de diferență de fus orar . 

   DMT este atât de puternic încât poate duce conștiința omului prin călătoria în timp și alte dimensiuni. 
   În starea imediată de dinainte de moarte se produce o cantitate mare de DMT, motiv pentru care i se atribuie capacitatea de intrare a conștiinței în dimensiuni superioare. 
   - Realizează stări mistice sau interdimensionale, este cel mai puternic halucinogen sau entenogen găsit în natură, la toate plantele și animalele (în concentrație mai mare sau mai mică), având efecte profunde asupra conștiinței.
   - De asemenea, face posibilă călătoria în subconștientul nostru și accesarea înregistrărilor noastre akashice, facând astfel ca fiecare experiență să fie unică și personală.
   - De asemenea, se spune că pe lângă reglarea aspectelor asociate zi-noapte, precum temperatura corpului și a anotimpurilor (cum ar fi ciclurile hormonale legate de reproducere), melatonina este un puternic antioxidant, care protejează celulele împotriva pagubelor cauzate prin radicalii liberi, inhibă sinteza ADN-ului în anumite celule tumorale și moartea celulelor (apoptoza) din timus, glanda responsabilă de apărare. 
   - Nivelurile lor de producție ar scădea odată cu vârsta. 
   Prin urmare, ar avea PROPRIETĂȚI  ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE  și ANTI-CANCER.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu